| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No, probihalo to jako normalni pohovor, rozhodla jsem se soustredit na to zasobovani, protoze profil toho HR mi moc nevyhovoval a vybrat jsem si ted musela. Chteli CV a certifikat z uni, nemcinu uz nastesti nezkouseli~t~, vysvetlili mi praci, sluzebky, dalsi vzdelavani (hlavne ta nemcina potrebuje kurzy), ja se optala na moznosti home office, platove podminky, duchodove pojisteni, vsechno dobry. Oni zduraznili, ze hledaji zamestnance, ktery u nich pokud mozno zustane dlouhodobe a ja zduraznila, ze to presne hledam ja~t~ No, uvidime. Hlavni plus je plat a moznost home office po zapracovani.

Na desitky uz jsem jakz takz zvykla, ale ten pocitac je zatim prazdny, takze nemusim nic zoufale hledat v ruznych slozkach. Bude hur.

No, zkusenost s pubertakama, braska pubertu prakticky nemel, ja jo, ale teda uplne jinou. Navic jazykova bariera. Jo a pristi tyden mame meeting jako byval driv pro statement, tak ted ten novy typ, poslali nam paperwork k tomu vcetne detailniho hodnoceni vsech predmetu a to dite ma desny chovani~l~ Akademicky ma ze vseho 1a, ale to chovani je des, coz samozrejme neni novinka. Doma teda problem nemame, ja vladnu zeleznou rukou a dite ma jeste porad respekt k rodicovske autorite, ale ve skole to drhne. Takze to mi teda s obavama nepridalo.

Kdy budou vysledky EMA? Uz mas vybrany pristi rok?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.