| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Alenko, zhublla jsem. Tenkrát. PB, ten pocit! Jak jsem na své cestě zanechávala nejen "tlusté hadry", ale i ty, které jsem si koupila o něco menší, abych měla motivaci. A nejlepší bylo, že jsem zase postupně začala jíst podle toho, co si tělo řeklo, čili vlastně skoro všechno. /to tak není, tělo si říkalo o zdravé věci/. Myslela jsem, že to tak zůstane.
Sicilský loket.
Před víc jak pěti lety jsem se seznámila s mužem, který rád jí, rád nakupuje, rád vaří. Tato trojkombinace se ukázala býti vražednou. Má krásná linie je v hajzlu! Taková nespravedlnost, soudruzi! Přijde láska a zdravá životospráva je kde?
Znovu začnu. Hned teď.
Protože já mám fakt ráda ovoce, maso bílé /není to rasizmus/, zeleninu, ryby, celozrnné věci, oříšky, rýži, bílý jogurt.
Takže mám unikátní možnost se nenávidět dvakrát: jsem aktuálně tlustá a ještě žeru věci, co mi moc nechutnají /no ze vzduchu se mi to neudělalo, že/. Tímto si oficielní cestou stěžuji na mého muže. Tváří se že rozumí, co chci změnit a pak přijdu a on září jak sluníčko: přinesl jsem žebra! Tlačenku. I jiné věci.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.