Přidat odpověď
Stará vráno, nebo ho pošli k šípku. Ty narážky by mi taky dost vadily.
Chápu, že hubnout je těžký, já mívala problémy s váhou naopak kolem 20ti. Ale taky mám sedavý zaměstnání, 2 děti, kouřit jsem přestala před 12ti lety, je mi 43 a vážím 59kg...tedy mám o 2 kila víc, než je můj dlouhodobý průměr. Tento víkend jsem poprvé za 18let, co jsem s manželem, měla podezření, že mně snad podvádí. On není ten typ, ale prostě měla jsem důvod si to myslet. Navíc mě tak prudily děti, že jsem se v neděli večer na všechno nas.... a šla jsem běhat. Chystala jsem se k tomu už minimálně 2 měsíce. Zatím jsem byla 2x (když zrovna nepršelo) a budu v tom pokračovat. Je to i dobrý ventil.
Nicméně pokud máš větší nadváhu, tak běhání určitě nebude vhodný. Manžel před 4 lety chodil do světa zdraví. Zhubnul více než chtěl - tedy asi 15kilo. Vlastně podstata byla, že si změnil jídelníček, jedl víckrát denně přesně po 3 hodinách. Chodí i běhat a vlastně mě k tomu navnadil.
Radím se dál neutrápit a nenechat se ponižovat a opravdu něco začít sama dělat, získat sebevědomí a pak se můžeš smát ty jemu.
Předchozí