Přidat odpověď
Bezlepkově vaří tak, aby to dětem nechutnalo, podle mě záměrně, aby je odradili a měli tak méně práce. Ještě jsou rodiče špatní, když požadují BZL jídlo a dítě to nesní. Pochybuji, že má personál kuchyně kvůli BZL vyšší plat. Naopak, škola musí platit nutriční terapeutku.
Já chápu, že nelze vyhovět všem, ale když je pravidlem, že dítě dostane pokaždé všeobecně méně oblíbené jídlo (játra, pečený celer atd.), co jiného si o tom můžu myslet. Přitom kdyby vařili bez mouky, ještě by ušetřili. Až když jsem musela začít vařit doma BZL, zjistila jsem, že zelí se dá zahustit strouhaným bramborem, pod maso stačí rozmixovat zeleninu a jíšku do polévky taky nepotřebuju.
No nic, cesta vlastního jídla je nejjistější.
Předchozí