| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Bab, zeptam se, ale az za dva tydny, dneska odjela na dovolenou. To s tim specialnim ditetem jako duvodem k neumozneni foster care je mi divny, leda by neco zmenili nebo jestli je rozdil mezi specialnim vlastnim a specialnim ve FC?~d~ Svagrova mela dohromady deti specialni a deti bezne, ale problematicke. Vlastni dite teda bezproblemove.

500 slov je super~R^ Kolik je limit? S tema instalaterama je to teda na prd, opravdu super nacasovani~6~

Malej si dal, banan, mliko, chia seminka a led, chutnalo mu to moc~b~ Doufam, ze to vydrzi!! E ma moc rada jogurtova mlika s ovocem, tak uz je nemusim kupovat. Ja teda smoothies mam rada, ale jen ovocna, zelena moc ne. Nebo jsem jeste nenasla spravny recept. Vsechno mi to chutna jako studena polivka~t~ Ovsem ja zeleninu klidne snim syrovou jen tak, ovoce tak skoro nejsem schopna pozrit, takze si klidne budu delat ty ovocny.

Ty jo, to je teda neco s tou school policy~a~ To je fakt kravina dat jim takove pravomoci. Se cim dal vic tesim, az budou deti skolou nepovinne.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.