| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jj, ona tady ta firma neni moc zastoupena, na Amazonu sice prodavaji, ale asi jich taky moc neprodali. Prislusenstvi jsem si kupovala z Nemecka a kdyz jsem si delala research~t~, tak na Youtube je spousta videi, vetsinou v nemcine, alespon jsem se trochu pocvicila.

Interview to bylo ctvrte, na tu socialni praci jsem dostala nabidku a odmitla, protoze se mi prici delat socialni praci pro soukromou firmu, ktera ma z chraneneho bydleni zisk a fakt te uci tim vydelavat penize, coz teda neee. Lidl je dost daleko, ale dobre spojeni. Horsi bude cestovani v rush hour, jenze to bude naprosto u kazde prace~l~ Napln, no, HR je jasne a zasobovani je logistika, coz by me bavilo, cisla a tabulky~t~ Dokonce je moznost pomerne rozsahle home office. Akorat teda sluzebni cesty jsou a pravidelne, Nemecko, Evropa celkove, to by byla komplikace, ale nejak to snad zvladneme.

7000 slov??!~8~ Ty jo, to tam ma asi hodne clenu~t~~t~~t~

D dopadl skvele, jestli mi nejake fotky posle, tak ti je preposlu. Porad se mu hlasi cim dal vic lidi, kteri chteji vyfotit, potreboval by studio a fakt rozjet business, snad to pujde, jen se bojim toho stresu pro nej a tim padem mozne regrese, jeho psychiatricka taky~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.