Já si to zrovna přečetl na http://zpravy.tiscali.cz/merkelove-slape-na-paty-mlady-konzervativni-homosexual-nahradi-ji-v-cele-nemecka-276114
Tam mě hlavně zaujala charakteristika jejího možného nástupce, který je ohrožen některými imigranty importovanou kulturou (a teď už cituji článek):
Konzervativní i progresivní křídla si získal projevy o tom, že je nutné, aby imigranti přijali základní hodnoty, jako je tolerance.
"Tady je důvod, proč je toto téma pro mě tak důležité: Nechci už nikdy zažít další útok nebo urážky, když se budu procházet po Berlíně za ruku se svým přítelem."
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.