Přidat odpověď
To je těžké. Můj ex dceru viděl, když měla rok a loni v listopadu, když jsem po něm chtěla zaplatit alimenty (dcera končí první třídu). Když přijel, tak ji sotva pozdravil a hned se zajímal, jak se ji co nejdříve zbavit a jestli nemůžeme urychlit soud o osvojení manželem. Přijel i s otcem a ten jak strašně stojí o kontakt s dcerou a jak ji budou volat a přijedou za ni.... Dcera byla ráda, protože má jen jednoho pradědečka a prababičku, moje mamka bydlí hodně daleko a tchýně...škoda mluvit. Co myslíš? první měsíc se ozvali, poslali dárek volali. Pak jen párkrát zavolali a jednou poslali dopis, protože jim dcera psala a posílala obrázek. Potom se dva měsíce vůbec neozvali, že měli moc práce. A už je to zase 3 týdny, co jim dcera posílala dopis. Strašně chtěli volat na skypu a od listopadu nezavolali ani jednou. Co ji mám říct, že stejně jako o ni nestáli, když se narodila, tak o ni nestojí ani ted? Mám je omlouvat? neříkám ji nic. Ptala se mě a já jsem řekla, že nevím a nerozumím tomu. Nechápu, co si lidi myslí. Dítě není věc.
Předchozí