| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Babička nemusí mít dost peněz na dvě dovolené.

Vyhradila bych si právo odmítnout pána přidat na trojlůžák, ale na druhou stranu pokud by si babička připlatila a zorganizovali si pokoje 2x 2 a je to veřejně přístupné místo, nikoliv moje chalupa, tak zase mám pocit, že jí těžko můžu zabránit s pánem jet (ačkoliv se jistě můžu vyjádřit). Můžu leda promyslet volněji oddělený program. Ostatní ubytované např. v hotelu taky nelustrujeme.

Obecně chápu čerstvou zamilovanost trochu jako vyskytnuvší se zdravotní komplikaci ~t~ Dosavadní plány se přehodnocují, pro babičku to vnímám jako stejnou možnou omluvu z plánované dovolené, jako kdyby třeba onemocněla. Pokud se takovéto narušení plánů přihodilo poprvé, tak bych rozhodování prostě nechala na ní.

Otevřeně bych si s babičkou promluvila, jak si to konkrétně představuje. To mi přijde lepší než všechny spekulace. A pak bych se zamyslela, do jaké míry je její představa přijatelná pro nás.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.