Tak dle mého jedna z nejlepších LG ten typ s direct drive. Mám 40cm, a právě dobře "sedí", mám ji tak 5 let a zatím dobrý.
Ale 6 let se mi zdá na praku málo, pokud funguje a "jen" smrdí, bude to chtít profi vyčistit. A nesmrdí to až z odpadu?
Tohle třeba dělají odpady, pokud nejsou déle používané, smrdí a musí se "zalít". U pračky to může být zase že tam ve vlhkém prostředí zůstaly usazeniny a spory a smrdí to. Podobně se po čase čistí třeba klimatizace, protože neservisovaná může časem "smrdět". Zkusila bych nejdřív povolat odborníka na tu co máš.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.