| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Probírají se tu věci staré tři roky, které se ted týkají i mě. I my chceme dát synovi jméno Neyo. Jméno je nepovolené, není průkazné s Y. Našli jsme na internetu, ze v Anglii toto jméno je, ojediněle, používá se od roku 2006 a má ho jen 31 osob a snad 45 lidi celkem. Ale v žádném slovníku jmen ho Knappova nenašla. Je smutny, ze žijeme v tak birokratickym státě, a i tady se předpokládám setkám s kritikou, ohledně "Proc cizí jména", když jsme v CR, každopádně my české přijímení nemáme, o to je naše volba jména schůdnějši. Neo je tu uznaný, už ho má 10 lidí v CR.Alespon něco..Jen mě trochu odráží značky kolem toho(adidas neo, garnier neo atd.) Jinak si myslím, že je to opravdu každého věc jak pojmenovat svoje dítě. Je plno věcí kvůli kterým se Vám může někdo posmívat, proč živit strach co by kdyby? Že bude jiný nebo že nezapadne? A cizí jména to mají podpořit? Kdo vymýšlí jména jen podle toho aby byl dost výstřední? Myslím si, že to jméno se musí rodičům hlavně líbit. Kdo chce záměrně komplikovat svým dětem život? Nejsem ani proti českým jménům, jen mi přijde, že některými, věčně se opakujícími jsme už přecpaní.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.