Persepolis - nejen kvůli synovi. Do oboru se vrátit nemohu, nebo ne na plný úvazek - nikoli kvůli vzdělání (přece jen něco mám
), ale abych si mohla v rámci životních změn vybrat, čím budu, až budu velká - holt to na tu specku vezmu obloukem přes socku - asi už jsem závislá na akademické půdě, ale poprvé půjdu jinam než do Prahy
mraková je velmi pravděpodobně placený troll a jako takový má za úkol kromě co největšího počtu negativních zpráv, mlít pořád dokola totéž.
Ten UJAK je pro tu osobu praktický - je to z těch x fakult, co jsem studovala (2x státnice, 1x bakalářky, 1x DiS, 1x obhájená diplomka, 1x bakalářka, 1x závěrečná práce, abych to upřesnila - známky slušné
)prostě ta poslední.
Kdyby měla mraková - Mystik, či co je zač, vyjmenovávat pokaždé vše, děsně by to protahovalo příspěvky.
Neumí počítat ani do dvou, natož aby počítal/a moje školy
A hlavně - jí na tom nesejde, chce zasáhnout a ublížit, což se ne a nedaří, protože já za její-jeho posr... život prostě nemohu
Ale pro jistotu sem další školu psát nebudu - mrakové zůstane UJAK ještě léta letoucí a bude směšnější než teď.
Normálně mě docela zajímá, co vede lidi k takto opakovaným "jakožeútokům", které notabene nijak nezasáhnou cíl - ale u této persony mě to opravdu nezajímá.
Někdo, kdo se může živit takovým způsobem (a nemyslím imaginární cukrárnu), mi nestojí ani za myšlenku