Já bych třeba ten holandský, ke kterému jsem přičuchla, dala klidně. Ale já jsem nábožensky založený člověk. Není to náboženství. Je to náboženská škola. To není totéž. Jako škola to pracuje dobře. Vzdělává to. Ale stojí to na náboženském principu, který je ...jak to říct... hodně výrazný. Pro většinu našinců si myslím že za hranicí únosnosti. Mě to jako muzikantce nevadí, ale není mi těžké pochopit, že jiným lidem jo. Náš nevím a umím si představit i to, že v našem provedení to bude nestravitelné i pro celkem intenzivní exoty mého ražení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.