Přidat odpověď
Buchli,
no jo, ale pak zobecňuješ něco z jedné školy...
I alter školy jsou různé, různě kvalitní...
Já v jedné měla dítě a bylo to super...holka dostala dobrý základ, a protože měla i potom štěstí, tak je dneska tam, kde je....a to fakt není žádné "rodinkářské" dítě, není na ní nic extra výjimečného.....
Do další chodí moje domškolačka alespoň na jeden týden v měsíci. Vede ji pedagogicky a montessorácky vzdělaná učitelka.
O další se zajímám jako potenciální učitelka...a fakt jsem se nikde nesetkala s tím, že by pedagogické vzdělání vysloveně nechtěli...
Jako já jsem hodně alter, ale do školy, kde by se takto k ped. vzdělání vymezovali, bych nešla ani bych tam nedala dítě.
Ale vzpomeň jenom na Jenu...to je alternativec tělem i duší....a o kvalitě vzdělání z jejích škol snad není možno pochybovat....
Nebo školy, na kterých má děti Federika...
Plus teda ještě k tomu "zaplacení"....já už to tu zmínila....mně prostředí různých alternativních a inovativních škol přijde samo o sobě jako tak velký bonus, že nejen, že mi přijde požadovat za takovou práci peníze navíc přijde divné, ale opravdu bych v takovém prostředí klidně dělala za méně, než je tabulkový plat....
Naopak v běžné ZŠ mi přijde vzhledem k podmínkám ohodnocení nedostatečné a práce učitelů nedoceněná.
Předchozí