| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dlouho se mi taky nedařilo, došla jsem k názoru, že jsem nezhubnutelná. Začali jsme tím, že si pečeme vlastní kvasový žitný chleba a bílé pečivo skoro vůbec nejíme (občas ale třeba na návštěvě trochu ano). Přestala jsem si sladit jakékoli nápoje a vůbec nepiju žádné sladké limonády, kolu atd. Většinou jen vodu s citronem nebo různé čaje. A najednou bylo 5 kg dole. Přidali jsme na ovoci a zelenině, ubrali jsme na přílohách a hlavně jíme malé porce. Snídám ovesnou kaši s ovocem nebo jogurt s müsli. Hlavně jsem výrazně omezila sladkosti - a teprve jsem zjistila, že ty moje různé koblihy, tyčinky atd. byl ten hlavní problém. Při tom jsem pořád měla pocit, že jím málo a těch sladkostí je taky málo~;). Snažím se o zdravá jídla, ale žádné jídlo jsme z jídelníčku úplně nevyloučili. Jen prostě jíme malé porce a ničím se nedojídáme. Víc pijeme a přidali jsme na pohybu - chodíme a chodíme, lyžujeme, kolo, plavání - vše s mírou, žádné vrcholové výkony.
Po půl roce mám dole 10 kg a manžel 20 kg. Je nám mnohem líp a zase nás baví výlety, lyže atd.
Dá se říct, že jsme změnili tu životosprávu napořád. Takže jde to, a je to v hlavě. Zkuste si najít, co vám vyhovuje a uvidíte, že to půjde. Přeji hodně zdaru.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.