| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

není potupa nechat se vést, není nic špatnýho na vedení někoho jinýho, jen bych nerada "spolupracovala" s konkurentem, to s tím nemá nic společnýho
já se taky učím od jiných, pár let jsme asistovala, uvědomila jsme si u toho spoustu chyb, který jsme i já dělala a naopak jsem viděla psoutu dobrých postupů

z jiné strany zaee mám zkušensoti s přístupem k rodičům, z jiné strany zase mám zkušensot s různýma dětma

prostě beru i tu mou práci jako něco, co se vyvíjí a kde je ptořeba reagovat dost pružně, protože ani každý kolektiv nesnese všechno stejně, jsou kolektivy, kde se můžeš rozkrájet a nejde to, jinde se skoro neunavíš a je to pohoda

je rozdíl mezi prvním stupněm, kde jsi většinu doby v jedné třídě malých dětí, který jsou dost ovlivnitelný a nebo jestli střídáš každou hodinu jiný puberťáky, už nereaguješ jen na svou předchozí práci ale na ostatní a to je úplně jiný - mám praxi na tom prvním stupni taky, nesrovnatelný

nemyslím si ale, že vím o všech kolegyních všechno a ze zkušensoti vím, že i ti, kdo nechtějí něco změnit tu změnu dokážou přijat, jen jim to třeba chvíli trvá, ale ve výsledku to není špatný, dají do toho svou zkušensot, dají do toho svý požadavky a je to nakonec opravdu dobře, jakákoliv zkušenost je totiž dobrá a čím víc zkušensotí člověk má, tím líp
podle měě by měl učitel občas změnit školu, zkusit si učit, zkusit si asitovat, zkusit si učit na různých školách a pracovat v různým kolektivu, s různýma dětma, jiank se pracuje na vesnici a jinak ve městě na sídlišti, jiná je ve stejné škole práce s třídou běžnou a výběrovou, jiný je to pokud je výběr na zákaldě třeba inteligence dětí a nebo když je to výběr podle sociáního psoavení rodiny (i to jsem poznala, bylo to zajímavý)

jak říékám, čím víc zkušensotí, tím líp, dá se snadněšji reagovat na různý kolektivy a člověka přestanou vytáčet věci ,který ho dřív vytáčely, ať už se to týká dětí nebo kolegů

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.