Yuki,
na tolik si nevěřím, abych odhadla všechny ostatní.
Pokud se bavíme o prvním stupni, tak tolik sebevědomí tedy mám...my spolu dost mluvíme a stačí narazit třeba jen na téma slovní hodnocení....někomu stačí i jen změna učebnic...na to fakt člověk nepotřebuje moc sebevědomí, aby věděl, že ty kolegyně to prostě jinak nechtějí
.
jinak tvůj názor, že kolegyně by dělala jen s tebou něco jinak... trochu přehnaný sebevědomí, ne? kolegyně může chtít dělat věci jinak, jen nemá zkušensot, možná má za sebou spoustu let klasických metod a chce dělat věci ke spokojenosti dětí, tak se ráda učí, ale to přece neznamená, že toho nebude schopná i sama, ne tys uměla všechno hned od začátku? zrovna u tebe mám pocit, že si přehnaně připouštíš jakoukoliv těžší situaci, jiný názor, cokoliv, to zase třeba ta tvá kolegyně umí zvládat líp - každý umí líp něco jinýho, já nehodnotím nikoho, jen říkám svůj názor na toto popsaný výběrový řízení a jeho část, která mě odrazujeProč přehnané? Děláme spolu dva roky a známe se...své slabiny i silné stránky....a ano, ona by tohle konbkrétně dělala podle mě, nebo spíš pod mým vedením....čistě proto, že ví, že v tom jsem lepší....jí se to líbí, ale protože to nikdy nedělala, tak se to ode mě učí....co je na tom přehnaně sebevědomého? Já se zase učím hodně od ní...ale v tomhle se ráda nechá vést, protože i když se jí to líbí, není to pro ni tak přirozené, jako pro mě...
Taky jsem nikde nepsala, že by toho nebyla schopná sama...jen proč se pomalu sama prokousávat něčím, čím tě může někdo provést, pomoct ti s tím?
To je přesně o tom všem...ty jsi zvyklá a chceš všechno dělat sama....já umím vést, když je mé vedení přínosem, a umím být vedena, když to je potřeba. Neberu to jako potupu, že mi někdo ukáže, jak co dělá, a neberu jako potupení někoho jiného, když mu to můžu ukázat já. Znám své silné stránky a nevím, proč bych se měla stydět napsat, že mám co předat někomu jinému. Tím přeci neříkám, že bych toho někoho považovala za méně schopného. To mi přijde, že si do toho promítáš ty.
Takhle já myslet a jednat neumím.