| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Delete, já jsem se na nic neupnula, já jem píšu, že tato konkrétní část by mě buď hodně otrávila, nebo aspoň znejistěla a rozhodně by mě odradila, pokud bych měla možnost hledat práci jinde, ani bych tam nešla

přitom kdybych měla možnost, ráda bcyh učila jinde než v klasické škole, šla bych do toho ráda, a teda neumím říct, kolik mých současných kolegyň by bylo ochotných a schopných učit jinak, na tolik si nevěřím, abych odhadla všechny ostatní, ono totiž jsme na klasické škole a musíme se tomu přizpůsobit, když někdo chce učit výrazně jinak, dřív nebo později narazí a musí se vrátit ke klasice, přesto, že mu to nevyhovuje, jenže když není kam jinam, člověk dělá to, co musí nejlíp jak umí

taky je jasný, že pokud na prvním stupni naučíme děti na klasiku, na druhým stupni se přizpůsobit musíme

pokud druhý stupeň vyžaduje klasiku, může být první stupeň jiný jak chce, musí děti připravit i na to, co je čeká potom

jinak tvůj názor, že kolegyně by dělala jen s tebou něco jinak... trochu přehnaný sebevědomí, ne? kolegyně může chtít dělat věci jinak, jen nemá zkušensot, možná má za sebou spoustu let klasických metod a chce dělat věci ke spokojenosti dětí, tak se ráda učí, ale to přece neznamená, že toho nebude schopná i sama, ne tys uměla všechno hned od začátku? zrovna u tebe mám pocit, že si přehnaně připouštíš jakoukoliv těžší situaci, jiný názor, cokoliv, to zase třeba ta tvá kolegyně umí zvládat líp - každý umí líp něco jinýho, já nehodnotím nikoho, jen říkám svůj názor na toto popsaný výběrový řízení a jeho část, která mě odrazuje

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.