Zatim jsem ho mela od zacatku meho redukcniho snazeni poprve cilene, resp. pred tim byla asi pred 14 dny zabijacka, tak to bylo takove praseci doslova, ale to mi v redukci ani paseku nenadelalo. Od tohoto druheho hresiciho dne se to se mnou nejak veze. Pred menzes nemam. Takze k tve otazce, mela jsem dva praseci dny zhruba po 14 dnech. Po tydnu mi rikala vyzivova poradkyne, ze je pri redukci uz trochu moc. :-/
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.