| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nevím.

Společně jsme s mužem odborníci skoro na všechno, vzájemně se obory a zájmy doplňujeme.

K ničemu děti cíleně netáhneme, na to jsme příliš málo vyhranění, ale samozřejmě, že v něčem je podpoříme o něco snáz, než kdybychom se v tom oboru neorientovali.

Jinak ode mě jako učitelky by se možná čekalo, že budu vyžadovat co nejlepší vysvědčení a škola bude priorita, ale opak je pravdou. Jsou mimoškolní aktivity, které klidně poidpořím na úkor školy, známky neřeším, pokud se pohybují do trojky (na vysvědčení), a je mi celkem jedno, jestli tělocvik, nebo matika, samozřejmě, že mě těší jedničky z matiky, fyziky a biologie, ale když nejsou, tak nejsou. Od škol dětí chci hlavně to, aby děti neodrazovala od chuti alespoň nějakým směrem se chtít vzdělávat....

Mimo školu jsem trvala hlavně na hudebním vzdělání, i když ho ani jeden z nás nemá. Ale muž je alespoň nadaný a někdy mu to vzdělání chybí, tak jsem si řekla, že když jsou holky po něm, tak ať z toho něco vytěží...ale zase když pak samy řekly, že už dál nechtějí, tak nemusely...

Jinak výchova se u nás odvíjí především od našeho vnitřního založení. Oba jsme liberálové a tím je dáno vše. Naše obory jsou dost nedůležité pro určení směřování, ale fajn coby podpůrné prostředky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.