Teď jsou ty časopisy prostě strašné. ABC se třeba vůbec nedá srovnat s ABC mého dětství. Tenkrát mělo nejen široký záběr, ale šlo v mnoha věcech opravdu do hloubky, i děti to totiž snesou! Takže jsem hltala seriál o našich divokých růžích nebo o travách. Teď jsou tam lacině popularizující články jdoucí po povrchu věcí a hromada reklam. Fuj. Slyšela jsem o nějakém časopisu pro děcka se vztahem k přírodě, nějaký bobr v tom byl nebo co, nemůžu na to přijít. Protože předplatila jsem zatím osmileté Mateřídoušku a sedmileté Sluníčko, bylo to za iBody, takže mě to nic nestálo, ale přístě bych radši něco lepšího.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.