Přidat odpověď
Jo, byt zena zde (mineno geograficky) mi prijde ok.
To ze muj chlap my je nadobi, podlahu, luxuje a obcas vari ci vynda pracku ho v mych ocich naprosto nijak nedegraduje, naopak, jsem stastna ze neni vse v domacnosti jen na me a ze z jeho strany nepanuje presvedceni, ze jsem se narodila se spesl bunkami pro smetak a varecku. To, ze je navic fyzicky zdatny a zrucny a zastane I to kaceni stromu, tahani pylu a cementem, kopanivykopu v nasem tezkem jilu, rezani motorovkou a sekani sekackou beru jako super, vazim si ho, sama tyto veci delam minimalne ci vubec.
Nicmene k puvodni otazce - ja jsem asi dost pohodln a, zrovna mam obdobi, kdy bych chtela byt chlap co se tyce vzhledu resp. Naroku na nej - rano se necesat (sestrih strojkem, tj neni nutne), omyt vodou, vycistit zuby a jit (zadne kosmeticke upravy vzhledu, ja momentalne mam desnou plet a bez dukladne ho makeupu se proste neodvazim vylezt z domu). A taky bych brala mit tak snadne oblekani, me prijde ze jak nemam moc vkus a nijak super postavu, tak se zensky neumim obliknout (a zoufale me neva nakupy obleceni). Tak to by se mi z toho chlapskeho libilo.
Předchozí