Taky nemám pípátka. Ale parkuji nejraději jen příčně. Podélně bych v podstatě neměla parkovat vůbec, mám oční vadu, kdy nevidím věci úplně v rovině a vůbec neodhadnu prostor kolem auta. Takže vidím 2 metry místo 5 metrů. Což je problém u naší bytovky. Takže buď zajedu popředu a povede se mi otočit v rozšířeném místě ( takové téčko), , když tam stojí auta a nelze se otočit, tak zaparkuji po směru jízdy a ráno buď vycouvávám nebo napíšu svému muži sms, že až přijede a zaparkuje svoje auto, ať mi vyjede s autem, otočí ho a zase podélně zaparkuje čumákem dopředu. Nikdy nebyl problém. Vozí pořád ve svém autě moje náhradní klíče.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.