Zdravím, vím, že otázka zní divně. Nicméně trochu reaguji na téma Monty a tak trochu mi to vrtá hlavou již nějakou dobu.
Připadá mi, že je momentálně jakousi módou stírat rozdíly mezi ženami a muži. Podle mě tam ten rozdíl vždy bude. Minimálně na fyzické rovině. Osobně nerozděluji práce na mužské a ženské, ale spíše na práce, které jsou fyzicky náročné a fyzicky méně náročné. Připadá mi naprosto logické, že práce více fyzicky náročné vykonává osoba fyzicky zdatnější ( častěji to v rodině bývá právě muž) a práce fyzicky méně náročné, ale náročnější na trpělivost a systematičnost vykonává právě žena. Dle mého nejde paušalizovat a kolonkovat a ani to nemám v úmyslu. Každej je prostě nějakej. Já osobně více tíhnu spíše k té ženské roli a nemám pocit, že bych byla společností k tomu tlačena. Jde to z mé přirozenosti. Vím, že je většina činností spíše pro všechny. Ale vážně Vás tolik pohoršuje, že jsou některé činnosti spíše ženské a některé činnosti spíše mužské?Mně to vyhovuje a komu ne, tak je to taky v pořádku.