| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ty brdo, zase jste byli~t~, mate odvahu...se mi nechce verit,ze uz je to rok..

soupla jsem deti k childminder a jdu se ucit, jdou plavat a do soft play, tak se vyradi..vcera jsem byla s malym u pediatra, vazi 29kg~8~, silene. Ale jinak poprve celkem spolupracoval, rikala ze funguje az na pliny tak na 4 roky a ze je presvedecna ze jednou bude samostatny, ne treba uplne, ale protected living nebo tak neco, tak me to potesilo, i kdyz vim, ze me jen chtela potesit a vedet to nemuze ~t~

ty brdo, ja jsem ti uplne zapomnela napsat, ze se nam ozvala geneticka, maji predbezne vysledky z te velke studie, vypada to,ze nasli,ktery gen ma posramany..ted budou prolitavat svet.databaze jeslti najdou nekoho se stejnym posranym kouskem, pak nam vemou krev aby vyloucili ze to mame my (to by znamenalo ze to nezpusobuje jeho difficulties, kdyz my jsme ok)...ale jak to bylo napsane, tak myslim ze veri, ze to je ono..M.panikari a nechce nc vedet, ja myslim ze sance ze je to neco hnusneho progresivniho je mala, tak jsem celkem v klidu,ale asi 2 dny jsem byla taky trochu v soku, nevim proc jsem necekala ze neco najdou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.