Zdá se to dost podivné, na ta zatečení se obvykle ty pojistky vztahují. Pořádně si přečti smlouvu a pojistné podmínky. jaká je to pojišťovna? Navíc tedy je dost podstatné jak přesně formuluješ tu pojistnou událost. Tohle je dost zásadní, jak to popíšete. A navíc prasklá střešní taška není atmosférický vliv. Každopádně bych zkusila škodu uplatnit. Pořádně si vše nafoťte.
P.S: Mně nedávno pojišťovna proplatila škodu kdy mi při silném větru odlétly plechy z plotu, a žádné spešl připojištění nemám, normální základ co jsem měla kvůli hypotéce. Ale jo dost záleží na pojišťovně, jak to mají udělané, nakolik s tím chtějí event. "drbat".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.