Přidat odpověď
Díky všem za reakce.
Některé z vás psaly, že je třeba, abych aktovku kontrolovala JÁ každý den, což je teda nereálné - jednak jsem přesvědčena, že ve čtvrté třídě už je to čistě zodpovědost dítěte (ona si ostatně chystá vše sama už od 1. třídy) a taky jsem časově a pracovně tak vytížená, že když večer přijedu domů, tak aktovka je to poslední, na co myslím. udělala bych to možná dvakrát, třikrát a tím by to haslo. Takže se jen doma ptám dcery, jestli má udělané úkoly a nachystané věci - stačí mi odpověď ano/ne, fyzicky to nekontroluji. Holka je jinak ve škole šikovná, nezapomíná, známky super, mimoškolní aktivity ...
Abych ještě upřesnila, o co vlastně šlo- některé to pochopily, některé ne . nešlo o svačinku z domu, tu nosí v boxíku, který mi denně odevzdá (prázdný nebo se zbytky), šlo o ovoce, které dostávají občas ve škole, většinou je to balíček s 3-5kusy ovoce. Určitě to tam neměla měsíc, ale třeba mandarinka mi někdy zezelená a zplesniví i druhý den po nákupu... kiwi je taky mňamka, když je uzrálé a pod.
Z nejhoršího humusu si to tedy vyčistila ručně, dále to obstarala pračka. Aktovka je černá, fleky vidět nebudou. Finanční kompenzaci po ní nemůžu chtít, neboť nemá žádné peníze... kapesné nevedeme, není k němu zatím důvod, resp. ani neprojevila zájem.
Ale víkednovou kompletní čistku aktovky bysme zvládat mohly, tak nám držte palce, ať příště ta aktovka neuteče.
Předchozí