dneska ti motivovaní často chodí na ty gymply - no tak takovou hovadinu může napsat fakt jen absolvent učnáku,člověk s minimálním společenským rozhledem a přehledem.
Na gympl chodí nejvíce dětí proto,že:
- je to univerzální škola a rodiče ani děti si nechtějí lámat hlavinky,co dítě baví, co by jednou chtělo dělat,tak proč problém neodsunout
- chodí na ně také proto,že mnhé chytré hlavičky si řeknou,přece nebude dojíždět na školu či dokonce platit intr,když gympl je hned za rohem
A mohu tebe a všechny takové podobné ubezpečit,že jsem právě napsala své osobní poznatky z chování příbuzných a blízkých známých,takže jsem si to nevycucala z prstu
.A ani nepřečetla jako nějakou kachnu na Novinkách.
A jinak,aby to nvypadalo,že lobuju za učnáky či průmky,to ne, je mi to zcela dvě, o to víc alespon vyniknou děti ctižádostivé,které už konkr.zájem o ten jaký obor mají, i např. lékaři apod.,ne zdaleka jenom technici, protože jak jssem psala,ten problém se odsune, v dnešních rodinách není zvykem spolu navzájem mnoho komunikovat,unavvuje to a tak ono stejně po těch 4 letech z gymplu vyjde stejné netáhlo,jaké to bylo i v devítce,takže nikoho ani moc neohrozí a bude se životem dále plácat jak ryba nasucho.A upozornuji,že toto nevztahuji ke všem absolventům gymplu,jak jsem psala,děti, které mají konkr.zájem a chtějí si jít za svým konkr.cílem po gymplu,tak jsou oproti těmto netáhlům ve velké výhodě.
Volba gymplu není tedy zdaleka jen o motivovaných dětech,ale o hloupých rodičích,a líných.Mnohdy.