Já dle nálady používám namleté ovesné vločky nebo celozrnou žitnou mouku. Žitnou nahrazuji maximálně polovinu dávky mouky. Používám ji hlavně u kynutých těst. U ovesných vloček někdy nahrazuji i celou dávku mouky. Třeba u těsta na vafle, když kynou přes noc v ledničce. Co je u vloček důležité, je nechat je chvíli nasát tekutinu. Nikdo neprotestuje a obvykle ani chuťově nepozná. S žitnou moukou samozřejmě těsto není bílé.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.