ale pokud se jedná o historky z mládí, tak už bychom to přece prožívat nemohli?
Nebo tím myslíš to, jestli bychom radši obecně s těmi lidmi něco prožívali nebo spíš poslouchali jejich povídání?
Pokud to druhý, tak mě by asi nejvíc lákalo obojí - když někdo třeba na sportu vykládal zajímavou historku z doby, kdy jsem tam ještě nebyla, tak jsem to poslouchala ráda, ale vzbuzovalo to ve mně touhu zažít něco podobnýho taky.
Takže za mě ideální kombinace - občas si vyslechnout pěknou historku a občas něco s dotyčným společně prožít, z čehož se pak stane taky historka.
Přijatelné - jen prožívat bez historek
Nepřijatelné - jen poslouchat historky bez možnosti něco prožít.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.