Pokud chceš zachovat konzistenci (nadýchanost), tak asi jedině pšeničnou celozrnnou nebo špaldovou (bílou nebo celozrnnou). Ostatními moukami nahrazuju pšeničnou např. v palačinkách (ječnou), karbenátcích apod. (pohankovou), žitná je asi nejpodobnější - vhodná do chleba či perníku/perníčků.
Celozrnná má takovou nahořklou chuť, i já doporučuju přidávat postupně navyšovaným poměrem k bílé mouce. U nás už jsme zvyklí, bílou mouku prakticky nekupuju.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.