Ráda abych naší domácí stravu nějak změnila, přijde mi, že konzumujeme hodně bílé mouky - těstoviny, rohlíky..... Často doma peču koláče, bublaniny.....čím nahradit klasickou pšeničnou hladkou nebo polohrubou mouku? Máte zkušenosti, recepty, webovky? Která z ostatních mouk je vhodná pro přípravu domácích moučníků? Samozřejmě zdravější než je pšeničná a aby mě jeden plech nevyšel na pětistovku..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.