| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky holky,
jak se máte? My celkem fajn,užíváme si sněhu,dnes jedeme na večerní lyžovačku,tak se těšíme~R^
já jsem před chvíli dorazila domů z práce,uvařila oběd,uklidila a jsem ko,ale přece neprospím sobotu že,navíc se fakt těším na hory..
Páta je v déčku na sobotě s angličtinou,moc ho to baví,dnes mají téma cestování,měli si s sebou vzít i boby,že budou venku..
jinak se těším,že už nám končí podzimní kampaň v práci a budeme všichni opravdu zaslouženě doma..
bylo to náročné a hodně zakázek a stresové období
já budu doma od 21.1.až do 22.února,tím mám vyřešené i jarní prázdniny,budu s dětmi a nemusím řešit hlídání,plánujeme různé výlety,bazén atd..
příští sobotu jdeme naše parta z práce na diskotéku,tak se těším,člověk si odpočine a přijde na jiné myšlenky,jsou to hity 80.a 90.let,cokoliv zahraje DJ na přání,je to super
jinak děti ok,tak doufám,že jim to zdraví vydrží a nemoci se nám vyhnou..jsme pořád venku..
pěkný víkend vám všem ~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.