U nás to vedou hodně mladý holky, měla jsem trochu obavy, ale dojem z toho mám ten nejlepší. Tedy - jsou trochu zmatkářky, ale nebojím se, že by o děti nebylo někde postaráno. V předchozí družině pro předškolní děti a prvňáky měli některé věci naopak dost na háku - děti naskládaly do auta pomalu i do kufru, "autosedačky nejsou potřeba, je to kousek a my svoje děti taky tak vozíme". A to byly ženské kolem 40. Nebo mě seřvaly za to, že jim můj prvňáček na schůzce vběhl do silnice. Tak nějak mi připadalo, že by ho měly ohlídat ony:(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.