Loro, tak to gratuluju, že jste se odhodlali a učíš děti doma. Já bych v ČR asi byla na to taky odkázaná, díky za naši školu.
Zakladatelce bych doporučila hledat jinou učitelku, někdy to prostě nefunguje a já od školy čekám jen to, že ji děti přežijou v psychické pohodě, i kdyby neměly vůbec nic umět. Ve věku to vždycky není, já i moje děti chodíme do školy v 5 letech a hodně dětí v Evropě chodí od tohoto věku do školy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.