Přidat odpověď
Moje maminka, kdyz muze byt s vnoucaty a chce, tak si rekne a kdyz potrebuji ja tak se zeptam. Mami bydli 50 km a dela na smeny a moje deti vida jak ji to vyjde. Oproti tomu pres chodbu mame tchanovce a Ti si nikdy v zivote nerekli a neustale nam rikali, ze si mame rict my, ale kdykoliv jsem pozadala ( napr. Musela jsem k zubari ja sama) tak mi tchyne rozesmate sdelila, ze jde prave v tomto case na prochazku, nebo tak neco. Syna manzelovo bratra hlidaji casto a i nacely den s prespanim, bydli nedaleko (100 m) o nej si sami rikaji, sami,nabizeji se i presto, ze svagruv syn by napr,mohl zustat po obede ve skolce a neni nutne jej vyzvedavat po obede....ja oproti tomu, chodim s rocnim ditetem i na gyndu...protoze moje deti nehlida. Takovehhle rozdíly nas velmi mrzi a az budu ja sama babicka, budu pristupovat spravedlive ke vsem mym detem, abych neprotezovala jedno pred druhym...tzn. ja bych se sezptala i druhe dcery, nebo pokud uz mas nejaky harmonogram prvni dcery, tak tam, kde hlidat nepotrebuje a nenarusuje to Tvuj program a hodi se Ti to...bych se domluvila s druhou dcerou a nabidla ji sama v tyto dny hlidani....( samozrejme bez informace, ze tyto dny na ni zbyly)
Předchozí