Jo, tu chci taky, ale za 10 liber fakt ne. Rikala jsem si, ze si ji koupim k Vanocum, ale proste jsem skrblik a nedala jsem to
Stejne mam narvanou ctecku z ruznych slev, dneska v daily deals za 99p Mawer, na ktereho jsem si dlouho pockala, £6 jsem odmitala dat nekolik let
Do ctecky cesky kupuju na palmknihy.cz, kdyz si udelas ucet, tak to poslou primo do Kindle. Akorat ted mi jedna knizka proste nedosla, tak jsem si to stahla pres pocitac, maji tam navod i pro antitalenty
Bavi me nekteri soucasni autori jako Hajicek, Petra Soukupova. Detektivky teda ne, nejak je cesky nemuzu.
Moje deti se zabavi zasadne samy, akorat asi dvakrat si E chtela hrat s panenkama, tak to jsem nastoupila ja, ale jinak bud spolu nebo kazdy zvlast a jsou moc hodni
U D je to nejaky kasel, co chytil uz ve skole, ale on to ze sebe i hodne tlaci, tak nevim, jestli to neni zase nejaky zvyk - tik. A ja cekam, jestli zafunguje fakt, ze mame susicku a ja budu bez problemu. Zatim musim zatukat, dycham ok a ani plisen tu zadnou nemame. Ale, srazily se vsechny jeansy
Ja myslela, ze jsem ztloustla, neresila jsem to, ale D je mel hodne volne a ted se do nich nedostane, takze jsou srazene
Asi si budu muset koupit vetsi velikost a zmenit program suseni.