Přidat odpověď
Asi takto: na anketu bych odpověděla otázkou: Ty se šlechtíš proto, že je to Tvoje přirozenost a potřeba, nebo čistě proto, abys nezůstala na ocet?
Pro mne je "nešlechtění" moje přirozenost a nastavení a poloha, ve které existuju v souladu sama se sebou. To by platilo i v situaci, kdy by můj muž odkráčel za namalovanou slečnou s gelovými nehty. Cokoli jinýho by pro mne prostě bylo lámání sebe sama a nucená přetvářka, kterou bych zvládla pouze dočasně, a na tom stejně vztah nepostavím.
Takže bez ohledu na výsledek testu, dál si budu fungovat ke své spokojenosti, tak aby mně bylo dobře, což vidím jako poměrně dobrou šanci i na udržení nějakého toho vztahu, protože žena, co je spokojená a sebe-vědomá, obecně tak špatná partie není ;) a make-up je v tom druhotnej.
Fotky hodnotit nebudu, jsou to pěkné dámy, samozřejmě i když jsou nazdobené, ale já se prodejem svého těla a obličeje neživím, takže v nich pro sebe nevidím vzor. Mimochodem, já se sama sobě taky líbím. Moc. Jsem se svojí tělesnou schránkou upřímně spokojená, dávám si 5 bodů. Mám ráda svoje tělo, svoje vlasy, svoji tvář.
Předchozí