Píše, že její dcera je rozmazlená... Za sebe musím říct, že já jsem to nedělala (že by se starší dítě muselo postarat o mladší nebo muselo ho někam vzít s sebou)...sama jsem toto zažívala jako dítě, ale kamarádky dcery k nám mladší sourozence vodí, pak si s nimi hrát nechtějí a mám je na starosti já...řekla jsem dceřině kamarádce, že pokud přivede bráchu, bude se o něj starat. Nejsem chůva, mám dost jiné práce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.