| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,

zakládám téma na základě vedlejší diskuze o tom, co že máme vlastně jíst. Bohužel patřím k těm nešťastníkům, kterí nepotřebují k životu maso, ani uzeniny, ale nezvládám svoje neodolatelné chutě na sladké :-/ Ujíždím nejvíc na čokoládě a pak sladkém pečivu.

Je mi jasné, že je to o vůli a hlavně o motivaci, pořád se v duchu "straším" cukrovkou II. typu, protože mám sklony k obezitě. Podařilo se mi hodně zhubnout. Jsem bez žlučníku, dlouho jsem držela jaterní deietu a tučnému se vyhábám pořád.

Pořád hřeším se sladkým, přitom to těm játrům taky nedělá dobře a jakous takous dietu bych měla držet i nadále.

Co vás motivuje ? Jak neujídat, když doma pořád něco sladkého je? Peču 1x týdně něco na plech, aby děti měly snídaně, svačiny. Momentálně mají doma mikulášské nadílky a to je každou chvilku: "maminko, chceš kousek ?"

Podělte se, jak to děláte vy, závisláci na sladkém, jako jsem já~x~

Ještě podotýkám, že v prvním těhotenství, jsem měla těh. cukrovku a byla bez sladkého 4 měsíce, něco malého jsem sezobla v pečivo a dala si max kostičku čokolády, tak abych se vešla do tolerance sacahridů na den, takže vím, že se to dá, ale stříhala jsem metr do porodu a těšila se, až si budu zase moct zamlsat. Nesnáším se za to !! A když si chci dát jen kousek, tak chodím pro další a pak pro další, znáte to.
Jsem už se svou závislostí případ pro psychiatra?:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.