| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Balci, to je super dárek, ještěže jste na zvířátka už zavedení. U nás by pošlo na nedostatek žrádla a přílišnou mazlící péči všech tří kluků hned první den ~t~. Pořád se o něco perou.
Minulý týden mi zůstal doma Honza, pořád měl tepltou kolem 37, v pondělí už i Kuba, tak jsem je vzala k doktorce. Nebylo jim nic, jen začali kašlat a rýmovat. ?Manžel v zahraničí, venku hnusně pršelo několik dnů, takže zahrada jedna velká kaluž a bahno. A stejně jsme nikam nechodili ven. Ale já mám skluz - chtěla jsem klukům ušít nějaké dárky - teepee a polštářky Duháčky a poro Kubíka tu ovečku z televize Déčko. Ale nemohla jsem, protože jsem je měla pořád za zadkem a v noci už tady nechci rachotit strojem.

V pátek už šel Honza do školky, protože tam měli mikulášskou besídku. Už byl bez teploty několk dní a na kašel jsem mu dala sirup. Hrozně chtěl do školky ~R^. V šatně jsem ale poznala, že je na tom oproti jiným chrchlajícím dětem ještě v pohodě. Toník měl ve škole čertí školu, mohli mít převleky. Ve čtvrtek jsem tedy na přání vyráběla rohy a ocas. Když si to nasadil a zamrkal těma svýma očima, byl k zulíbání. Takový čertík Bertík. Do školy jim přišli deváŤáci převlečení a pomáhali jim s úkoly - vyráběcí i učící. Taky si to moc pochvaloval.
A po obědě přijel konečně tatínek z Ruska a za hodinu jsme šli na firemní škodováckou mikulášskou do Techmanie science centra. Na to se kluci těšili moc a moc a zůstali jsme tam až do zavíračky do 20,00, takže Techmánia byla skoro celá jen naše. Pod tíhou dojmů ale nepadli v autě, ba ani po příjezdu, ale až někdy o půl desáté.
A dnes jsem si udělala vánoční těsta a upekli jsme perníčky. Všichni chtěli pomáhat, ale nejdřív odpadl Toník, pak Kuba a jedině Honza pomáhal až do vyndání posledního plechu, i když už běžela nějaká pohádka. On je na práci hrozně šikovný, ale když se mu něco nechce dělat, nedonutí ho k tomu nic. Ani po dobrém, ani po zlém.

A moje předsevzetí odmítat zakázky padlo ~:-D Vyhověla jsem jedné paní a je to několik kompletů, tak co stihnu, stihnu.

A s prací to je komplikované. Během jednoho týdne se objevily hned dvě nabídky, žádná není jistá a obě lákavé.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.