Přidat odpověď
Omlouvám se za odlišný názor, nicméně... Jako matka, která je na jednu stranu ochotna pro dítě udělat cokoli, tak na druhou stranu vyžadující pravidla, myslím, že největší chybu udělala dcera...
Neobhajuji ,,řešení,, pedagoga, nicméně v tomto věku (věk dcery) je pro mě nepochopitelné, že tuto situaci zapříčinila.
Chápu, že pro ni kroužek již nemusí být přínosem, nelíbí se ji ,,nařízení,, atd...
ale měla jen dvě možnosti:
1, oznámit ,,učitelce,, odchod domů
2, dokončit hodinu
Pro mě jako matku by toto jednání bylo velmi nezodpovědné, o ,,problémech,, mohla mluvit doma, kde se mohlo najít jakékoli řešení, ale to, že se ,,sebere,, a beze slova odejde je hloupé
cestou se mohlo stát cokoli - ano jsem Černá kronika, ale pokládám si otázku, kde se v mezičase nacházela...
další jsou pro mě pravidla slušného chování, je potřeba si uvědomit, že nikdo z nás by se nesebral a neodešel v průběhu pracovní doby z pracoviště, aniž by informoval nadřízeného...
to, že ,,učitelka,, byla ,,vzteklá,, neobhajuji, ale jako člověk chápu, vždyť za dceru měla zodpovědnost... a kdyby se cokoli stalo - nesla by plnou zodpovědnost...
to že udělá ,,klukovinu,, malé dítě není správné, ale pochopitelné, neboť v nízkém věku nedokáže vyhodnotit následky, dcera v tomto věku již zajisté ano...
jako matka bych nejprve ,,dala trest,, dceři a zároveň bych se omluvila učitelce, s tím, že bych zmínila, že i přes vypjatou situaci se mi nelíbil způsob, jakým se mnou jednala...
Předchozí