taky si myslím. Asi se jednou za čas nic nestane. Ale pravidelně to, myslím, dobré není. Můj muž se např. po 35. roce naučil lyžovat kvůli mně a já jsem se naučila mít ráda chodit s ním na ryby ( nakonec je to dobrá relaxace od stresu, co mám běžné dny). On by třeba vůbec nesklousl, že bych chtěla trávit víkend sama. ( nemyslím to, že s ním nepojedu na 5 hod na ryby,když se mi zrovna nechce, to je jasný). Já bych sama víkend skousla, ale jak říkám občas.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.