Kdyby po mně někdo chtěl, abych jela sama zkratkou tam, kde to neznám, zaručeně bych zabloudila a pokud se skupina měla někde sejít, opravdu by se se mnou nesešla. Pokud by se nikomu se mnou nechtělo, asi bych se sebrala a jela sama. Patrně bych to obrečela- snad tak, aby to nikdo neviděl. Já bych se nedoprošovala. Bohužel bych se jim ani nepomstila tím, že bych se na ně příště vykašlala já. Ale vím jistě, že by mě manžel samotnou nepustil. I kdyby jen z důvodu, že by mě pak musel několik hodin hledat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.