trvala bych na osobni schuzce s predsedou oddilu a s tim rvounem - a na vyjasneni pozice me a mych deti! a klidne bych byla za kravu a hrozne rada bych slysela "uz sem jde zase plavat ta krava, co si stezovala"
podle mne nema cenu stezovat si na rodine, ale konstruktivne to resit a na to se soustredit hned dneska
ovsem chapu, ze ne kazdy to ma jako ja...kde hadani se je temer moje profese - a musim si uz roky vsechno vybojovat sama, protoze muj buran bojuje taky proti mne, v kazde prkotine
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.