| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pokud se dva opravdu dobře znají a důvěřují si a ještě navíc když jsou manželé tak nevidím důvod proč by se nemohli natáčet a fotit a myslím že je to úplně normální. Jenže ty fotky jsou intimní a třeba někdy ponižující. Například fotka s ptákem zaraženým až po koule do krku jak leží na mě kdyby unikla na veřejnost tak bych to nepřežila protože by si o mě kdekdo myslel že jsem děvka přitom to doma dělá každý, ale jak to unikne tak si hned děvka. A když se rozejdete a fotku si nechá pro sebe měl by ji smazat. Co ty víš komu to bude ukazovat a komu se bude chlubit. I to že ji ukáže jiné holce není zrovna příjemná představa. A to že ona to bere jakože v pohodě je sice fajn, to by mi ale neulehčilo svědomí že mě někdo viděl při choulostivých věcech. Oral je fajn ale měl by zůstat v soukromí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.