Anett, u nás pracujeme oba, ale od začátku vztahu se nám to tak nějak vyvrbilo samo, že převážně vaří manžel...já vařím pár jídel, které on moc neumí, ale drtivou většinu vaří on a moc dobře
....vyplynulo to tak nějak logicky z toho, že já pracuju od začátku, co jsme spolu na dlouhý/krátký týden, takže některé dny chodím domů až před devátou večer, zatímco manžel byl doma v pět, teď momentálně má ze zdravotních důvodů zkrácený úvazek, takže je obvykle kolem druhé doma...takže samozřejmě nečekal do devíti, až přijdu já a začnu dělat jídlo (jsme zvyklí jíst od začátku spolu...) a prostě uvařil on....já jsem pak zase ve volnu přes den uklidila a zařídila co bylo potřeba....a takhle nám to funguje vlastně už 16 let
- já uklízím, starám se o prádlo, o synovu školu, sem tam udělám drobnější nákup....on převážně nakupuje a vaří...jinak když jsem doma, tak někdy vaříme spolu, nebo i jenom já, pokud je to něco, co umím líp já...pečeme tak nějak na střídačku, každý máme "specializaci" na něco jiného