Pelíšku,
já tam to cupování pořád nevidím.
Z přečteného pro mě vyplývá, že na základě kritiky Chovanec začal podnikat kroky k nápravě a ano Šabatová už nebyla tak ostrá.
Ale ten článek se mi líbí, přijde mi objektivní vůči všem zůčastněným.
...Chovanec si na tvrdém postoji k migrantům vybudoval v posledních týdnech velice slušnou popularitu. Lze jen smutně konstatovat - co by si naše levicová vláda počala, kdyby neměla takový výborný hromosvod, jakým je téma migrace. Ve světle migrační vlny jsou další závažné otázky (včetně výše deficitu státního rozpočtu na rok 2016 nebo prolomení těžebních limitů v severních Čechách!) na zcela vedlejší koleji.....Sobotkova vláda hraje důsledně hru o tom, že musí Evropské komisi „vysvětlit“ naší situaci......Naše parlamentní i neparlamentní opozice má jen otevřená ústa. Tomio Okamura sice burcuje, objíždí republiku, shání ovečky na protimigrační politiku, česká vláda však svou politikou sebrala všem vítr z plachet. Být radikálnější než česká vláda v protimigrační politice je obtížné. Proto například Okamura burcuje za vystoupení Česka z EU. K tomuto burcování se zatím česká vláda ani prezident neodhodlali, ale není pochyb o tom, že tento další politický trik mají v „zásobě“ pro čas politické „nouze“....
A děkuju za článek. - zní tak jak píšu
A jdu třídit oblečení, další kamion odjíždí v úterý/středu.