Mě zase fascinuje to, jak tu tolik lidí vykládá něco o tom, že máme spát jenom s mužem, se kterým si umíme představit mít děti - jako by snad to, jestli žena chce nebo nechce mít sama děti záleželo jenom a pouze na tom s jakým chlapem by to bylo
Ona sama za sebe jako žena na děti a na to kdy je chce mít zřejmě žádnej názor mít nemůže
. Já děti mít nechci a to NIKDY ani teď ani nikdy jindy a je úplně lhostejné, jak by měl vypadat případný potenciální muž, takže podle slov výše zmíněných žen, bych neměla mít sex nikdy a zůstat panna nadosmrti. Ještě vtipnější je, že tu pak takový lidé prohlašují něco jakože "ale my přece nikomu nezakazujeme mít sex, pouze chceme aby se choval zodpovědně" jako aby se z toho vyvlekly. Tak teda aby bylo jasno. Pokud nechci žádné děti a platí že mám mít sex jenom s tím s kým bych si je uměla představit, tak to podle vás znamená, že nemám mít nikdy sex. Tečka. Takže opravdu úžasná rada do života. Já vím co bych dělala v případě nehody, šla bych na přerušení, takže bych to řešila a byla bych schopná nést následky. To je všechno. Tyhle rady typu nespěte s tím s kým si neumíte představit mít děti jsou totální kravina. Kdyby měl dotyčnej aspoň koule na to přiznat co po takovém člověku chce a přestal se tvářit, že každá ženská by si dítě nechala pokud by měla nějaké fajn zázení a fajn chlapa. Na ničem z toho NEZÁVISÍ jestli chci nebo nechci mít děti. Já je prostě nechci, nikdy.