Vše dobré a cenné je jen v čerstvém ovoci. Pak existují různě šetrné způsoby zpracování a skladování. Asi nejšetrnější by bylo ho nasušit a pak přidávat třeba do obilných kaší. Jo ale jsou v něm pecky. Máš odšťavňovač? Pokud toho nemáš kila, přidávala bych ho do jablečných aj. šťáv a snědla/vypila za syrova. Pokud máš lis na ovoce, který by zvládl ty pecky odlifrovat, a sušičku, můžeš udělat takové ty sušené ovocné placky, třeba rakytník + jablko.
Naložení do medu může být taky fajn, ale zkušenost s tím nemám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.